Rahat İngilizce Eğitim Seti


17 Mart 2015 Salı

Speechyard.com'da İngilizce Altyazılı Film İzle Öğren

Bu makalemizde online İngilizce öğrenmenin eğlenceli metodlarından birini daha paylaşacağız. Film izlemekten hoşlanıyor musunuz? Şimdi İngilizce altyazılı filmler izleyerek, kolay bir biçimde http://speechyard.com/tr/ İngilizce öğrenebilir ve İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Yalnızca filmler değil, bir yandan da Tv dizileri, en sevilen reklam filmleri, belgeseller, şarkılar ve video klipler, çocuk filmleri, ropörtajlar, haberler gibi birçok başlık altında sınıflandırılmış yüzlerce videoyu İngilizce altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 
Çalışma programı oldukça kolay ve de etkili. Tüm videolar İngilizce altyazılı bir biçimde yüklenmiş. Alt yazıları okurken, bilmediğiniz kelimelerin üstüne tıkladığınızda karşınıza kelimenin Türkçe anlamlarını gösteren bir panel geliyor. Söz konusu paneldeki sözcükleri öğrenmek üzere kendi öğrenme kitaplığınıza dahil edip bir süre sonra bu kelimeleri tekrarlayarak öğrenebiliyorsunuz.
 
Yeni sözcükleri kaydederek hazırladığınız sözlüğünüz tamamıyla sizin ilgi alanlarınıza ihtiyaçlarınıza hitap ediyor. Kelimeleri iyice kavramak amacıyla; kelime kurucu, dinle ve yaz, sözlük kartları ve de çeviri seçimi gibi farklı ve kolay uygulamalardan yararlanabiliyorsunuz.
 
ingilizce-altyazili-film-izle
İşte bu web sitesinin belki en iyi uygulamalarından biri de, tüm dünyadan giriş yapan site müdavimleriyle tanışıp sohbet edebilme imkanı vermesidir. Değişik toplumlardan insanlarla tanışıp dostluk kurarak onlarla canlı bir ortamda yazışma yapabilir, filmler ve öbür videolu dersler hakkında tartışabilir aynı zamanda öğrendiğiniz yeni sözcüklerle pratik yapma şansı bulabilirsiniz.
 
Tabi ki günümüzde internet, tabletler ve cep telefonlarıyla yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu durum da boş vakitlerinizi artık daha kaliteli bir uğraşla, İngilizce öğrenmekle değerlendirmek anlamına geliyor. Artık İngilizce öğrenme zamanını kendiniz ayarlayacak, tabletinizden yahut cep telefonunuzdan girip, http://speechyard.com/tr/video/ İngilizce altyazılı film seyrederek her mekanda ve daima seviyenizi ilerletebileceksiniz.
 
Bu siteye üye olmak tamamen ücretsizdir. Dilerseniz facebook hesabınızla hemen şimdi giriş yapabilir veya e-mail adresinizle rahatça hesap oluşturabilirsiniz. Hemen şimdi siteye girip, İngilizce öğrenme http://speechyard.com/tr/ döneminde farklı ve eğlenceli bir metodu, şu anda bizzat deneyebilirsiniz. Bir taraftan İngilizce altyazılı film izlerken öbür taraftan sitedeki blog kısmında bir birinden faydalı yöntemleri keşfederek hızlı, efektif ve de kolay İngilizce öğrenebilirsiniz. Yeni dostluklar kurup, hata yapma korkusu olmadan İngilizce pratik yapmaya hemen şimdi başlayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons