Rahat İngilizce Eğitim Seti


3 Şubat 2012 Cuma

Dreamhost İndirim Kuponları

Sevgili arkadaşlar, sizler için daha evvel wordpress hosting gereksiniminiz ile ilgili önermiş olduğum Dreamhost firmasından beş tane promosyon kuponu aldım. Detaylarını buradaki dersimde vermiştim, hemen hemen bütün fonksiyonları limitsiz sunan işte bu hosting hizmeti, birinci seviyesinden gelişmiş seviyeye uzanan müşterilerin bütün gereksinimlerini yerine getirebilecek pozisyondadır.

Dreamhost Davetiye kuponları

Hali hazırda sizin için oluşturduğum Dreamhost promosyon koduyla (iskonto) elli usd tenzilatlı hosting hizmeti edinebiliyorsunuz. Fakat birazdan vereceğim kuponları yazarak 1 senelik hosting hizmeti artı bir bedava domaini yalnızca onbeş usd vererek edinebilirsiniz. İşte bu paraya böyle servis tam anlamıyla mükemmel.

Dreamhost indirim kuponlarını biraz alt tarafta veriyorum. Ama elimde şimdilik yalnızca beş tane indirim kuponu mevcut. Bu, şu anlama geliyor işte bu kuponları uygulayan ilk Beş kullanıcı söz konusu promosyondan faydalanabilecek. Hemen aşağıdaki Dreamhost indirim kuponlarının geçerlilik süresi 2 hafta sonunda son buluyor. (Elbette daha ilk günden Beş kullanıcı söz konusu kuponları uygularsa bilemiyorum)

Dreamhost İndirim ve Promosyon Kuponları

725546096144

636621656220

089868964254

804408101490

131504024600

Vakit kaybetmeden burayı tıklayarak Dreamhost ana sayfasına giriş yapın. Üyelik esnasında “Promo Code” kısmına üst kısımda yazdığım on iki rakamlık promosyon iskonto kuponlarından birisini girerek ilerleyin. Böyle devam ederek bir senelik hosting servisini yalnızca Onbeş usd'ye satın almış olacaksınız. 2 senelik hosting servisi satın almak istiyorsanız yine bu kuponlarla yalnızca yüz usd vermeniz yeterlidir.

Söz konusu kampanyadan yararlanan 5 kullanıcıdan birisi olmak için çabuk davranın. Daha şimdiden güle güle kullanın. Çok gelirler dilerim.

İlgili Yazılarım:

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons