Rahat İngilizce Eğitim Seti


6 Haziran 2012 Çarşamba

Online Kariyer Danışmanlığı İnsparkus

Meslek seçimi ile kariyer hedefi konuları, geleceğimizi ve hayatımızı direk olarak etkileyen en önemli unsurların başında gelmektedir. Bizim için böylesine önemli bir konuda işimizi şansa bırakmayıp bilinçli bir şekilde kariyer planlaması yapmamız gerekir.

Özellikle internet ve ulaşım teknolojilerinde yakın zamanlarda yaşadığımız baş döndürücü yenilikler, dünyayı sanki ufak bir şehir haline indirgemiştir. İşte buna küreselleşme (globalleşme) diyoruz. İnternet üzerinden, artık istediğimiz bilgiye ve insanlara daha kolay ve çabuk erişebiliyoruz. Bu da özellikle iş yaşamında oldukça büyük bir bir verim artışı sağlıyor. Bundan ötürü firmalar artık çalıştırmak istedikleri elemanları, çok daha eğitim düzeyi yüksek ve özellikle ingilizce bilen insanlardan seçiyorlar.
kariyer hedefi

Kariyer hedefi adına ingilizce öğrenmek oldukça gerekli olsa da yalnız başına yeterli olmuyor elbette. Bütün hayatımzı ilgilendirecek ve geleceğimizi biçimlendirecek olan kariyer hususunda, öncelikle bir farkındalık oluşturmak ve dikkatli bir kariyer planlaması yapmak zorundayız.

Çok yakın bir zamana kadar kariyer planlaması alanında faydalanabileceğimiz yegane yardım özel üniversite kurslarının rehberlik bölümleri ve öğretmenleriydi. Bunlar da (çoğu çok amatör olmakla birlikte) bizlerle sadece yüzeysel ilgilenebiliyor, sınırlı bir zaman ayırıp kazanabileceğimiz muhtemel Üniversite bölümlerini bize söylemekten ileri gidemiyordu. Özetle, bütün geleceğimizi doğrudan ilgilendiren hayati bir alanda yeterli bir kariyer danışmanlığı alabilmek mümkün olmuyordu.

Son günlerde işte bu konudaki büyük eksiği gören bazı girişimlere rastlamak mümkün. Kariyer koçluğu ya da kariyer merkezi şeklinde önümüze çıkabilecek bir takım oluşumlar bize geleceğimizi şekillendirecek kariyer planlaması yapabilmemiz için çok yararlı olabiliyorlar.

Şimdi sizlere kariyer danışmanlığı konusunda oldukça yararlı olduğunu düşündüğüm İnsparkus Kariyer Yönetim Sisteminden söz etmek istiyorum. İnsparkus, kendi alanında profesyonel olan ekibi ile bizlere online olarak harika bir hizmet sağlıyor. İnsparkus kariyer merkeziyle ilgili detaylı bilgileri yazımın devamında okuyabilirsiniz. Hemen şu anda, ücretsiz üyeliğinizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Kariyerinizi Planlamak Sizin Elinizde!


Dünyanın birçok ülkesinde, birbirlerinden farklı milyonlarca insan aynı sorunu paylaşıyor: “yaşamını idame ettirmek amacıyla, mutsuz olduğu bir işte çalışıyor olmak.” İşte bu durumun ise eğitim-öğretim sistemindeki kusurlar, maddi meseleler, ailevi şartlar, kendini iyi tanıyamama, hatalı yönlendirilme şeklinde sıralayabileceğimiz bir çok sebebi mevcuttur.

Yaşamının ciddi bir kısmını memnun olmadığı bir iş yaşamında geçiren birey için ise iki alternatif vardır: Ya söz konusu şartları kabul ederek, mutlu olmadığı işe devam etmek ya da bu döngüyü kırarak yaşamını değiştirmek için radikal bir adım atmak…

Hayatınıza sevmediğiniz bir işle devam etmenin bedelini hayatınızla ödemek yerine zor ama doğru olan alternatifi seçin ve mesleki hayatınızla alakalı memnun olabileceğiniz radikal bir değişim oluşturun!

İşte tam da bu noktada, yani “neye, ne şekilde başlamalıyım?” meselesiyle yüz yüze geldiğinizde çözüm üretmeniz için online kariyer yönetim sistemi insparkus’u kurduk.

Öyleyse insparkus ile birlikte işte bu problemin cevabını nasıl bulacaksınız?

İnsparkus, güven dolu bir ortamda hayallerinizin serbest kalmasını sağlayarak, “kendinizle tanışmanıza” vesile oluyor. Böylelikle hayalinizi gerçek gibi yaşayacak, hayalinizden motive olacak ve geleceğinizi planlamaya doğru harekete geçeceksiniz…

Sonuç mu?

Hayalinizdeki geleceğin gelmesini beklemek yerine, ona doğru harekete geçeceksiniz.

Online Kariyer Danışmanlığı Programı


"İnsparkus Kariyer Yönetim Programı", tamamı online sağlanan ve birbirini takip eden 17 bölümden oluşan bir programdır.

kariyer-danismanligi 

Düşlerinizdeki kariyeri yetenekleriniz ışığında programlamanız amacıyla insparkus yardımcınızdır.

İnsparkus senelerin getirdiği uzmanlık ile oluşturulmuş bir kariyer danışmanlığı yol haritası sağlar. Size hayallerinizi netleştirmeniz için destek olur.

Yalnızca hayal kurmak için değil düşlerinizi başaracağınız bir program yapıp birinci adımı atana kadar geçen zamanda yavaş yavaş ilerlemenizi sağlar.

İnsparkus kariyer danışmanlığı nasıl çalışır?


İnsparkus kariyer danışmanlığı sistemi bir sürü değişik eğitim, koçluk ile psikolojik öğretilerden yararlanarak oluşturulan bir e-eğitim programıdır. İnsparkus kariyer danışmanlığı sürecinde kariyer yolculuğunu besleyen:

Sorular: sıralaması ile muhtevası dikkatlice seçilmiş olan birbirini takip eden ve ilgili aşamayla daha derin bir farklı bir bakış yaratmak amacıyla oluşturulmuş sorular.

Videolar: profesyonelce oluşturulmuş ve izleyeceğiniz süreçle alakalı bilgi veren, motive eden videolar.

Sesli yönergeler: kariyer danışmanlığı herkes için aynı biçimde işleyen mekanik bir sitemden çok sizin için özelleşen ve ayrıca kendinize odaklanmanızı sağlayan organik bir süreçtir. Bu nedenle bir çok adımda yönlendirmeli görselleme ismini verdiğimiz, sesli yönergeler ile hayal kurduran; böylece kendinize konsantre olduğunuz bir yolculuk yaşatan kısımlar.

Oyunlar: söz konusu doğal süreçte süreci eğlenceli ve hoş kılan bir yandan da çevre baskısı altında sergileyemediğiniz yönlerinizi bulmanızı sağlayacak oyunlar vardır. Söz konusu tekniklerden faydalanarak kariyer seçimlerinizle alakalı farkındalık ve inanç elde eder; harekete geçmek için bir kariyer programı ortaya çıkarırsınız.

Kariyer danışmanlığı aşamaları ile ilgili...


Her bir adım yaklaşık 45 dakika sürer. Hayal ettiğiniz kariyeri tasarlamak, içsel bir yolculuk olduğu için, sistemi kendi temponuza göre bitirmenizi öneriyoruz.

Kariyer danışmanlığı programı internetten uygulandığı için, kendinize ait tercih ettiğiniz zaman, yer ve periyotta, kendinize uyan şartlarla, şahsi sürecinizi programlamanız mümkündür.

Kariyerinizi şekillendirmeye hazır mısınız?


İnsparkus bir sürü uzmanın yararlandığı destek mekanizmalarının, sizin için kolay ve erişilebilir olması amacıyla tasarlandı. Şayet internete girebiliyorsanız (pc, mac, tablet), kariyerinizle ilgili sorumluluğu almak istiyor ve bu süreç için gerekli olan zamanı bulabiliyorsanız: O halde hazırsınız!

Şimdi yapmanız gereken kendinize uygun olan paketi tercih etmek ve kollarınızı sıvamak... (hemen başlamak için tıklayın)

Kariyer danışmanlığı sisteminin online olmasının avantajları neler?


Aşamaları istediğiniz zaman ve yerde yapabildiğiniz gibi geçtiğiniz aşamaları (kariyer vizyonu, kariyer alternatifleri, kariyer planı, A planı, tarzda..) kayıt altına alırsınız. Bu sayede kariyerinizde geliştikçe, gerek duyduğunuzda geri dönüp izleyebileceğiniz, iyileştirebileceğiniz ve ayrıca sizi motive eden bir kariyer danışmanlığına kavuşursunuz. Ayrıntılı bilgi için tıklayın!

İnsparkus ücretsiz üyelik ve bedava başlangıç paketi için tıklayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons