Rahat İngilizce Eğitim Seti


3 Ocak 2013 Perşembe

İngilizce Dersleri - Nasıl Akıcı Konuşulur

Bu zamana kadar gördüğünüz İngilizce dersleri, size İngilizce konuşmayı öğretti mi? Eğitim hayatınızın ilk yıllarından beri okullarda İngilizce dersleri okudunuz. Okullar yetmedi, özel İngilizce kurslarını denediniz. Bu da işe yaramadı.

Tamam belki okuduğunuz ve dinlediğiniz kolay İngilizceyi anlayabilecek kadar İngilizce bilginiz var. Ama iş İngilizce konuşmaya gelince bir panik havası bir kabustur gidiyor. Bu dersimizde bu durumunuzun sebebini ve çözümünü açıklamaya gayret edeceğim.

Daha önce sitemizde sizlere tanıttığım Deep English İngilizce derslerinin yeni bir videosu yayınlandı. Gerçekten de yukarıda özetlediğim durumu çok güzel açıklamışlar. Önce bu videoyu izleyerek aşağıdaki açıklamaları okuyalım.
 
 
İngilizce öğrenmekle, bisiklet sürmeyi öğrenme arasındaki ilişki nedir? Sizlere birazcık tuhaf bir soru gibi gelebilir. Ama hemen yukarıdaki kısa video klibi seyrettiğinizde sizlere Deep English İngilizce derslerinin ne şekilde akıcı İngilizce konuşmanıza ve ayrıca İngilizce konuşmaları nasıl daha iyi anlamanıza yardımcı olacağını anlayacaksınız.

Bisiklete binmeyi nasıl öğrendiğinizi anımsıyor musunuz? Bu durumu bir düşünün. Bisiklet kursuna gittiniz mi? Bisiklet sürmeyi öğrenmek amacıyla bir yığın ders kitaplarını mı çalıştınız?

Defalarca çalıştığınız bisiklete binme kurallarını hatırlıyor musunuz? Bunları hatırlamıyorsunuz değil mi? İyi, çünkü biz de hatırlamıyoruz. Kimse bisiklet sürmeyi okuyarak öğrenmez. Bisiklete binmeyi, uygulayarak öğrendiniz.

Düştünüz, tekrar denediniz. Her defasında düştünüz ama bir sonraki denemenizde biraz daha ilerlettiniz. Dengenizi sağlamayı öğrenmeye başladınız. Bisiklete binmenin çok basit hale geldiği ana dek; her bir gün daha güven dolu ve başarılı bir biçimde bisiklet sürmeye başladınız. Bunu uygulayarak öğrendiniz. İngilizce konuşmak da aynı yöntemle gelir.

Akıcı İngilizce konuşmak için ne yapıyorsunuz? Hızlı İngilizce konuşmaları çok daha kolay anlamak için ne yapıyorsunuz? Daha güvenli ve güzel konuşmak için neler yapıyorsunuz?

Doğru uygulamayı yapmak, başarılı bir İngilizce konuşmanın sırrıdır. Daha kolay İngilizce konuşmak için daha çok konuşmak gerekir. İngilizce konuşmaları daha iyi anlamak için, daha fazla dinlemek gereklidir. İşte bu öyle bir durum ki, İngilizce öğretmenlerinin dahi büyük bölümü bu durumu bilmiyor. Onlar sizden, ezberleyerek öğrenmenizi istiyorlar. Dil bilgisi kurallarını talim ederek öğrenmenizi söylüyorlar.

Bu başlangıç seviyesi için güzeldir. Fakat, bu video klibi seyrediyorsanız sizler başlangıç düzeyinden ilerdesiniz. Ders kitapları ve dil bilgisi talim ederek akıcı İngilizce konuşamazsınız. Bunu sadece konuşarak yapabilirsiniz. Bu da İngilizceyi hayata geçirmek demektir. Gerçekten de İngilizceyi kullanmak, bir tecrübe kazandırır. Deneyim de sizin İngilizceyi daha iyi konuşmanızı sağlar.

Deep English İngilizce Dersleri

Hemen şimdi, bizim İngilizce derslerimizle ne öğreneceğinizi ve ne öğrenmeyeceğinizi biraz daha detaylı açıklamak yerinde olacaktır. Deep English İngilizce setindeki yavaş ve normal versiyonları bulunan dinleme hikayeleriyle kulaklarınızı eğitirsiniz.

ingilizce-dersleri
İnteraktif konuşma dersleriyle İngilizce konuşmanızı ilerletirsiniz. Dil bilgisi odaklı İngilizce derslerimizde İngilizce dil bilgisi öğrenirsiniz. Grameri kullanacaksınız, çalışmayacaksınız. Biz İngilizce konuşma ve dinlemeye yoğunlaşıyoruz. Bunun sebebi konsantre uygulamalar hedefe ulaştıran en kısa yollardır. Deep English İngilizce dersleri, konsantre uygulamaları yapmanız ve sonuç almanız için size rehberlik eder.

İngilizce konuşma egzersizi yapmak, bir çalışma arkadaşı olmaksızın oldukça zordur. Bunun çözümü Deep English İngilizce dersleridir. Aktif konuşma hikâyeleriyle yalnız olsanız dahi, İngilizce konuşma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Söz konusu hikayeler, diğer kursların uyguladığı bilindik zevksiz dinle ve tekrarla dersleri değildir.

Bizim aktif İngilizce konuşma derslerimizle, yalnızca dinleyip tekrar etmezsiniz. Dinle ve tekrarla tekniği, orjinal İngilizce konuşma olmuyor. Bizim orjinal hikaye derslerimizde, hikaye anlatanla konuşursunuz. Deep English İngilizce programı sizin her zaman konuşacağınız biri olur. Mevcut konuşma zamanınızı artırmak, İngilizce konuşmanızı ilerletmenin yegane yoludur.

Derslerinizi lap topunuza, telefon ya da mp3 oynatıcınıza yerleştirebilir, istediğiniz yerde ve zamanda İngilizce dinleme ve konuşmanızı ilerletebilirsiniz. Yolda işe giderken, evde temizlik yaparken, yemek yaparken, egzersiz yaparken İngilizce dersleri dinleyebilirsiniz.

Mp3 formatındaki sesli derslerle, İngilizce pratik yapma ve de İngilizce hedefleriniz için yol almak oldukça kolaydır. Play tuşuna basın, dinleyin ve konuşun. İşte bu kadar kolay. Deep English programını satın aldığınızda gerekli olan her şeyi hemen bilgisayarınıza indirip çalışmaya başlayabilirsiniz. Posta beklemenize gerek yoktur. Bir kere ödeme yaparak hemen şu anda derslerinizin tümünü alabilirsiniz. Toplam olarak 120 den fazla İngilizce dinleme ve konuşma derslerine sahip olacaksınız.

Şu anda karar vermeden önce, garanti ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Deep English İngilizce dersleri, sizlerin İngilizce dinleme ve konuşma becerilerinizi çok daha iyi duruma getirecektir. Şayet böyle olmazsa, paranızı geri alacaksınız. Bu programı yüzde yüz garantili olarak denemenizi istiyoruz. Dersleri satın aldıktan sonra, sizin için faydalı olmadığını düşünürseniz, hemen bizimle irtibata geçip Altmış gün içinde paranızı geri alabilirsiniz.

Şimdi bir yol ayrımındasınız ve Üç seçeneğiniz var:

  1. Herhangi bir şey yapmayabilirsiniz. Eski tekniklerle ve eski İngilizce dersleriyle öğrenmeye devam edersiniz. Fakat hiç bir zaman dilediğiniz gibi akıcı İngilizce konuşamazsınız.
  2. İngilizce konuşulan bir ülkeye taşınarak kendinizi İngilizceyle çevreleyebilirsiniz. Şayet vaktiniz ve paranız varsa bunu yapabilirsiniz. Ancak pek çok insan için işte bu pek olası değildir.
  3. Deep English İngilizce derslerini %100 para geri ödeme garantimizle deneyerek, süper akıcı bir İngilizce konuşmanın güvenini ve saygınlığını kazanmaya başlayabilirsiniz.

Tercih sizindir. Fakat umuyorum ki İngilizce öğrenmek için çok daha kolay bir yöntem olduğunu görebilir ve bunu gerçekleştirebilirsiniz. Şayet herhangi bir sorunuz olursa bize daima yazabilirsiniz. Sizin görüşlerinizi ve sorularınızı duymayı çok isteriz ve sizlere yardımcı olmak için varız.

Yaşam kısa! Daha neyi bekliyorsunuz. Seyahat etmek, arkadaş edinmek ve ayrıca sağlam bir şekilde işlerinizi ilerletmek için İngilizcede Ustalaşın. Deepenglish.com’u ziyaret edin ve hemen başlayın.
 

0 yorum:

Yorum Gönder

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons